Nyköpings Gästabud

Till min stora glädje så såg jag idag att Teater Sörmlands
Nyköpings Gästabud är tillbaka i sommar. Det var på tiden! Jag har sett denna
fantastiska föreställning flera gånger och det har varit den stora höjdpunkten
på sommaren. Det är fortfarande två roller som är hemliga(???). Är det någon
som vet vilka som ska spela dessa? www.gastabudet.nu

 

3 reaktion på “Nyköpings Gästabud

  1. Ser nu att det till och med är tre hemliga medverkande. Spännande! Någon som vet vilka det är?

  2. Ingen aning men jag har hört Mia Bergström sjunga som ska göra Drottning Märta. Hon är med i Itchicoo. Sjunger gudomligt.
    Ska lätt boka biljetter 🙂

  3. Jag har också bokat biljetter. Jag hoppas att fler upptäcker denna föreställning. Det är ett måste för alla musikalvänner under sommaren. Ja, Mia sjunger gudomligt. Men jag tycker att det finns fler starka röster i Robin Stegmar, Roger Mikander och Kerstin Brezina om man bara ska nämna några. Ja, man kan egentligen nämna alla. Jag skulle säga att det är en underbar rollbesättning i år. Så jag undrar vilka som de ska toppa med?

Kommentarer inaktiverade.