Lorden Från Gränden på Gunnebo Slott i sommar

Lorden Från Gränden på Gunnebo SlottDen 14 juli har Lorden Från Gränden (Me and My Girl) premiär på Gunnebo Slott i Göteborg. Historien om Bill Snibson, den enkle mannen av folket, som får ärva både hertigtitel, anrikt gods och en större förmögenhet om han lär sig att föra sig som en riktig lord, är en hejdlös drift med den engelska överklassen. Lorden Från Gränden var Nils Poppes och Annalisa Ericssons paradmusikal som Nils Poppe spelade hela 1041 gånger under sin karriär. I Göteborg ser vi bl.a. Claes Malmberg och Claes Månsson, regi och koreografi av Anders Aldgård (The Producers). Spelas ons-sön 13 juli-21 augusti, ons-fre kl 19, lör kl 15 och 19, sön kl 18.

Boka på ticnet.se, 0771-70 70 70 eller SJ, 0771-75 75 75, sj.se/upplevelser

Lorden Från Gränden på Facebook

Rollbesättning:
Claes Malmberg
Sofie Lindberg
Claes Månsson
Jill Ung
Linda Olsson
Stefan Clarin
Stefan Ljungqvist
Joel Almroth
Karolina Bohman
Sara Lehmann
Victor Norlander
Linda Skoglund
Anders Aldgård