StagePools jobbcoaching för dej som vill jobba i underhållningsbranschen

Jag vill tipsa om StagePools jobbcoaching för dej som vill jobba i underhållningsbranschen. Coachingen är helt gratis och du behöver heller inte vara medlem på StagePool för att gå den!

Nu är det sista chansen att delta, de sista grupperna startas i september. StagePool gör coachningen på uppdrag ifrån arbetsförmedlingen, så är du inskriven där, eller kan vara det så kan du få denna utbildning helt kostnadsfritt!

Under utbildningen får deltagaren en ”verktygslåda” som du kan använda dig av för att proaktivt arbeta för att få fortsatta uppdrag. Våra coacher kommer alla från kultur- och nöjesbranschen, så som SVT, näringslivet, musikal och artist Sverige och kan ge konkreta tips och förutsättningar för hur du kan arbeta för att nå dit du vill.

Coachningen sker i Stockholm.

Är du intresserad eller vill veta mer så kontakta Andrea Berglund på; andrea.berglund@stagepool.com

Telefon: 08-5888 49 74

http://www.stagepool.se/coaching