Ola Salo i Jesus Christ Superstar på Göta Lejon.

På påskdagen, 8/4 2012, är det premiär för den klassiska musikalen i Olas Salos uppmärksammade nyöversättning. Det är en uppsättning med stor ensemble och orkester där Ola Salo fortsätter sitt samarbete med regissören Ronny Danielsson som senast resulterade i dundersuccén på Malmö Opera. Tillsammans får de funderingar om identitet, idoldyrkan och meningen med livet att bli både eviga frågor och samtidigt högst aktuella år 2012.

Se en av vår tids största rockstjärnor i tidernas största rockopera. Biljetter finns nu tillgängliga för en begränsad spelperiod i vår med premiär under den tid då hela musikalen utspelar sig – påsken.

Övriga medverkande är bl.a. Patrik Martinsson, Fred Johanson och Morgan Alling.

Boka biljetter på Ticnet.se eller Göta Lejons kassa: 08-50529000.

Biljettsläpp: lör, 26/11/11 kl 10:00. Spelas tors-sönd 8/4-12/5.
http://www.gotalejon.se/