Niklas Andersson i veckans ”Mitt i”

Doldis med mäktig röst
 
Musikalstjärnan Niklas Andersson tolkar låtarna han växte upp med.

Niklas Andersson har haft huvudroller i musikaler som The Phantom of the Opera och Miss Saigon i London. Numera bor han i Sverige  närmare bestämt i en k-märkt villa i Pungpinan. Där gläds han åt sin nya skiva Feelings.

Sid 22 PDF: http://epaper.mitti.se/epaper_misb/veckanspdf/misb.pdf
Sid 22 E-paper: http://epaper.mitti.se/edoris?tem=epaper_misb#

 

1 svar på ”Niklas Andersson i veckans ”Mitt i”

  1. Hej Nicklas! Det skall bli jätteroligt att få ha dig som solist på våran, och naturligtvis din, julkonsert. Trots att du är Bollebygdsbo och jag Fd. Rävlandabo och i grunden Jonseredsbo. Lite historia…. Jag och Bengt Wiberg gjorde våran första spelning med musikkåren1959- 60 på julaftonskvällens julbön i Jonsereds kyrka. Så det är lite över 50 år vi varit med i musikkåren.
    Det har varit många trevliga år med musikkåren. Jag började på trumpet, och sedan blev det althorn, ventilbasun, trombone, eufonium och nu till sist så spelar jag bastrombone. Att det växlade så mellan instrumenten var att man övetalades att man ”passade” bättre för t.ex.horn, bara för att det fattades horn i musikkåren. Men nu har jag landat igen på min självlärda Bastrombone och det funkar ganska bra tycker jag.
    Trevligt att träffas i morgon.
    Ha det gott.

Kommentarer är stängda.