Happy Holidays på Grand Hôtel

I år bjuder Grand Hôtel på en underhållande julshow med den musikaliska trion Sarah Dawn Finer, Rennie Mirro och Karl Dyall. Det är en julshow med mycket värme, humor, sång och dans. Showen Happy Holidays rymmer såväl dans som en musikalisk bredd i form av jazz, musikal, pop och soul från nu och då varvat med mer klassiska julsånger. Dessutom får man se och höra nyskrivna nummer, monologer och sångtexter.

Det är som pressreleasen utlovar en mycket varierande julshow med allt från vacker skönsång, fantastisk dans, humoristisk stand-up, stämningsfulla julsånger och rockig soulsång,

Att Sarah är en av Sveriges bästa sångerskor och att Rennie & Karl är två av Sveriges bästa dansare är ingen nyhet, men i denna show bjuder även Sarah på flera dansnummer och Rennie & Karl på varsitt rockigt soulnummer. Alla tre visar sig även ha komiska talanger både i sina mellansnack, monologer och inte minst i numret  En tokig sång.

Med andra ord är detta en show jag rekommenderar alla att se oavsett om man gillar julen eller inte, för i denna show så finns det något som passar alla gammal som ung.

Låtlista:
Oh what a night – Alla
Soul Sister/Moves like Jagger – Sarah/Rennie
Have yourself a merry little christmas – Sarah
Is you, or is you – Kalle/Rennie
Mr Bojangles – Alla
Jag ber dig – Rennie
Maybe this christmas – Sarah
Wintersong – Sarah/Marika
I’ll be your wish tonight – Sarah
Julmedley – Bandet
En tokig sång – Alla
I can´t get next to you – Kalle
Grand Hotel – Alla

Julshowen Happy Holidays kan ses från den 27 november till den 22 december.  Årets julshow kostar från 995 kronor per biljett och i priserna ingår även Grand Hôtels berömda hemlagade julbord. Biljetterna köps på Ticnet eller direkt på Grand Hôtel 08 679 37 37.

Fotnot: För den som inte gillar julmat eller tycker den dryga 1000-lappen är lite för dyr, så finns det även billigare barbiljetter att boka på Ticnet. Och om man är vegetarian eller inte äter fläskkött, så är det inga problem för servitörerna att inom 20 minuter fixa en annan prisvärd varmrätt.

Jennie Backman 2012-11-30

Foto Karin Törnblom: