Stockholms Stadsteater, Rock of Ages, Evita, A Tribute to Queen, You I Like

Ladda ned Stockholms Stadsteaters app!

Sök på HITTA PJÄSEN! i app store och Google play.
Se intervjuer med regissörer, läs om höstens premiärer
och tävla om premiärbiljetter till Sweeney Todd!

Chinateatern satsar på extrasäsong med Rock of Ages

–  Efter stående ovationer under våren är jag förstås otroligt glad att vi kan bjuda på en ny säsong av Rock of Ages säger regissören Anders Albien.

–  Den här kritikerhyllade musikalen har allt. Det är högoktanig underhållning, sprängfylld med rock´n roll, inomhusfyrverkerier och galen humor.  Glädjande nog har många utsett den till Stockholms häftigaste föreställning, säger producenten Bosse Andersson.

Rock of Ages släpper även extraföreställningar under våren och spelas till 25/5.
Höstsäsongen har nypremiär den 13 september. Rock of Ages fortsätter bjuda på en unik blandning av humorprofiler och rockstjärnor som Johan Rheborg, Joacim Cans, Kee Marcello, Peter Magnusson och Gladys del Pilar.

Från scen levereras 1980-talets bästa rockmusik och den oväntade musikal-upplösningen skapar skratt, applåder och stående ovationer kväll efter kväll. Superhits med Twisted Sister, Journey, Poison, Europe, Guns’ n Roses m fl löper som en röd tråd genom musikalen.

Produceras av: 2Entertain och Vicky Nöjesproduktion
För mer info och bilder se: www.rockofages.se

Chinateatern satsar på extrasäsong med Rock of Ages

EVITA I KILDEN

Musikalen Evita av Andrew Lloyd Webber og Tim Rice, i KILDEN Teater- og Konserthus i Kristiansand fra 19. april til 15. juni 2013. Med Ann Christin Elverum, Hans Marius Hoff Mittet, Lasse Lindtner. Regi og koreografi: Lisa Kent. Musikalsk leder: Håkon Berge. Scenografi og kostymer: Ingeborg Kvamme.

A Tribute to Queen i Filadelfiakyrkan

https://www.ticnet.se/event/a-tribute-to-queen-biljetter/245285
Sätt in koden eckerolinjen eller vikingclub eller qx så får du 20% rabatt på biljetten!

Fyra stjärnsolister tolkar Freddie Mercury med bravur: Fame Factory-vinnaren Magnus Bäcklund, idolfinalisterna Geir Rönning och Molly Pettersson Hammar samt musikalhimlens nya stjärnskott Linda Holmgren.

Inspelning av YOU, I LIKE!

Med Niklas Riebeck, Gunilla Backman och Andreas Landegren. CD:n kommer kunna köpas i samband med höstens föreställningar. Aktuella speldatum och platser kommer publiceras inom kort.

560096_627438237270929_1841900156_n