Blodsbröder, I ljus och mörker, Viktoria Tocca, Love never dies, Tävling

Blodsbröder
0000090600161
Anton Lundqvist, Albin Flinkas och Jennifer Brown i Blodsbröder. Premiär Stora scenen, Stockholms Stadsteater den 20 september. Fotograf: Carl Bengtsson.

Järnbruk, Repetitioner & Filminspelning

I ljus och Mörker www.iljusochmorker.se

Viktoria Tocca – LIVE at the Swedish Church LA

Parts of Viktoria Tocca’s ”Phantom of the Opera” medley performed at the concert held at the Swedish Church in Los Angeles, CA, April 2013. Pianist: Bob Luna, Viktoria played Christine in the Danish production of Phantom of the Opera for two years under her maiden name Viktoria Krantz.

Love Never Dies

I søndags vandt Det Ny Teaters produktion af Love Never Dies Reumert-prisen som Bedste Musikteater/Show i 2013. Prisen var motiveret således:

Mørket og passionen kom tilbage i Andrew Lloyd Webbers musical, da Det Ny Teater satte den op med en overdådighed og en dramatisk intensitet, der var lysår bedre end verdenspremieren i London. En kraftpræstation!

Det Ny Teaters direktør Niels-Bo Valbro takkede for prisen, og takkede alle medvirkende på og bag scenen og de mere end 100.000 publikummer, der så forestillingen, og nævnede, at publikum er selve forudsætningen for Det Ny Teaters eksistens.

316333_651069154918938_1799763737_n
Foto: Miklos Szabo

Blixten & Co

Vi har tagit fram en kort undersökning om liveunderhållning för att lära oss om hur vi kan förbättra vår verksamhet.  Som respondent har du chansen att vinna biljetter till något av våra evenemang som t.ex. ”Jerry – The Farewell Show with Jerry Willams”, Spök!, De 39 Stegen eller Fredrik Lindströms ”Svenskar är också människor!” Hjälp oss gärna! http://bit.ly/143f40z