I ljus och mörker, Rojteatern

I Ljus och Mörker trailer

I Ljus & Mörker, premiär 10 okt 2013.
www.iljusochmorker.se
Spelas på Järnverket i Iggesund 10-19/10
Lokstallarna i Bollnäs  25/10-2/11
Stora Gasklockan i Gävle 8-16/11

Stormusikalen I Ljus & Mörkers kommer att spelas på Stora Gasklockan i Gävle, Järnverket i Iggesund och Lokstallarna i Bollnäs.

Nu släpps biljetterna till musikalen I Ljus & Mörker

Imorgon fredag den 31 maj släpps biljetterna till höstens stormusikal I Ljus & Mörker. Uppsättningen, som har premiär den 10 oktober, beräknas bli en av Sveriges största musikaler och bland huvudrollsinnehavarna finns bland annat musikaldrottningen Nina Söderquist och Arn-skådespelaren Joakim Nätterqvist.

http://www.svenskpress.se/articles/view/nu-slapps-biljetterna-till-musikalen-i-ljus-morker

Nina Söderquist och Joakim Nätterqvist klara för höstens stormusikal

Nu står det klart att höstens storslagna musikal I Ljus & Mörker kommer att gästas av både Sveriges egna musikaldrottning, Nina Söderquist, och den världskända skådespelaren Joakim Nätterqvist. Just nu håller filminspelningar och repetitioner på för fullt inför den stora premiären som kommer att äga rum på Järnverket i Iggesund den 10 oktober i höst.

http://www.svenskpress.se/articles/view/nina-soderquist-och-joakim-natterqvist-klara-for-hostens-stormusikal

Joakim Nätterqvist och Nina Söderquist klara för höstens stormusikal I Ljus & Mörker.

Hotet mot RoJ!

Några av er kanske har hört det ryktas om att det planeras för stora förändringar av folkparksområdet där vårt kära Gamla Folkets Hus ligger. Planerna handlar om att förlänga Stationsvägen för mer biltrafik, samt bygga bostäder, dagis och äldreboenden i området. Skulle dessa planer bli verklighet skulle det innebära slutet för RoJ då både förlängningen av vägen och byggandet av nya hus skulle ske på vår mark.

Med andra ord innebär det att vi riskerar att se RoJ bli vräkta och vårt hus rivas!

Läs mer här!

folkets-hus-l gamla-folkets-hus-l

Haninge kommun vill jämna Gamla Folkets hus med marken och därmed strypa en levande kultur, framförallt den förnämliga Amatörteatergruppen RoJ. Den som inte tycker att detta är ok kan göra som jag, skicka ett mail till kommunen. E-postadressen är haningekommun@haninge.se.

1 svar på ”I ljus och mörker, Rojteatern

Kommentarer är stängda.