Shrek the musical, Les Misérables, Pride@Boulevard, Oslo Nye Teater,

Shrek the musical (Sweden)

Shrek – det fräcka, griniga, festliga, gröna jätte-träsktrollet har gjort entré på svensk scen! Wermland Operas sverigepremiär har fått lovord från både press och publik.
www.wermlandopera.com

Les Misérables

Då du tycker att livet stinker och allt känns tungt… så finns det alltid någon som har det värre. I Les Misérables har man det så lagom mycket värre att tårarna rinner och det gör riktigt ont i kroppen. Filmguidens redaktör Ahlgren fick i alla fall halssnörp för hela slanten.
http://www.discshop.se/filmguiden/recension/les_miserables_2012_blu_ray/R109671

Pride@Boulevard

Adam Gardelin Undrar om just DU har tips på manliga musikalartister som vill vara med på en ideell musikalkonsert på PRIDE@Boulevard? ÄR DU INTRESSERAD AV ATT DELTA? Skicka ett mail till Adam Gardelin på adam@trojkannoje.se

http://www.boulevardteatern.se/index.php?option=com_content&view=article&id=271&Itemid=239

PrideWEBBNY

Dansare med goda sångkunskaper sökes till audition till vårens stora musikal på Oslo Nye Teater

Audition til vårens store musikal Oslo Nye Teater søker fire mannlige og fem kvinnelige dansere til musikal med premiere i januar 2014. Meget gode sangkunnskaper forutsettes.
Prøvestart november 2013.  Lønn etter tariff.   Aktuelle kandidater til audition vil bli kontaktet. Audition avholdes på Bårdar (i de nye lokalene i Rosenkrantzgt/Gamle Smuget).
7. og 8. juni 2013.

audition