Spök, Albin Flinkas, Kåldolmar och kalsipper

Nu kan du vinna 2 biljetter till premiären av SPÖK! fredagen den 13 september.

Allt du behöver göra är att ladda upp en bild på din läskigaste sminkning eller spökmin på Facebook för din chans att vinna!  Klicka här för att komma till tävlingen http://on.fb.me/11BpdOl

För inspiration kolla in vårt första bidrag signerat ett par riktigt läskiga gubbar. Gissa vilka?

Spök

Klara Soppteater vid Stockholms stadsteater får ny konstnärlig ledare.

Albin Flinkas tar över efter Ole Forsberg, som lämnar sitt uppdrag efter nio år. Albin Flinkas kom kom till Stockholms stadsteater 2008. På Soppteatern har Albin Flinkas gjort flera föreställningar med musik av Jacques Brel, Lars Forssell, Barbro Hörberg och nu senast av Eva Dahlgren. Albin Flinkas tillträder som konstnärlig ledare den 1 juli. Soppteatern invigdes 1989, med teater och soppa under lunchtimmen. Initiativtagare var skådespelaren Helge Skoog. Ole Forsberg kommer under hösten att vara tjänstledig för att medverka i La Cage Aux Folles på Göteborgsoperan.

Läs mer: http://nummer.se/albin-flinkas-tar-over-soppteatern/

albin flinkas
Fotograf Petra Hellberg

Kåldolmar och kalsipper på Parkteatern

Befriande vildvuxen fantasi i Parkteaterns regi
Recension: http://www.svd.se/kultur/scen/befriande-vildvuxen-och-fantasifull_8242400.svd

Recension: http://offensiv.socialisterna.org/sv/1053/kultur/9597/?tpl=118

Nationalteatern – Vi Cyklar Runt I Världen & Bla Bla Bla

Inspelat från uppsättningen av Kåldolmar Och Kalsipper i Galärparken i Stockholm 5/6-13.

Viktor Brobacke i Kåldolmar och kalsipper. Premiär 4 juni i Galärparken.Shebly Niavarani och Maria Sundbom i Kåldolmar och kalsipper. Premiär 4 juni i Galärparken.Malin Halland som Sjörövar-Jenny i Kåldolmar och kalsipper. Premiär 4 juni i Galärparken.Mia Ray som Valen i Kåldolmar och kalsipper. Premiär 4 juni i Galärparken.Shebly Niavarani, Maria Sundbom och Viktor Brobacke i Kåldolmar och kalsipper. Premiär 4 juni i Galärparken.Maria Sundbom, Lisa Larsson, Mia Ray och Shebly Niavarani i Kåldolmar och kalsipper. Premiär 4 juni i Galärparken.Kåldolmar och kalsipper. Premiär 4 juni i Galärparken.
Fotograf Petra Hellberg