Dö klubbdöden, Familjen Addams, Peter Jöback, Annie

1234733_427065327405704_549428650_n

Klubbstjärnan som blev styckmördare – mörk musikal på Dramalabbet

Fest, droger och svärta. När klubbmusikalen ”Dö klubbdöden” intar Dramalabbet är det med avstamp i New Yorks svarta festnätter på 80- och 90-talet. – Jag är intresserad av det som av många anses skitigt och fult, säger manusförfattaren Isabel Cruz Liljegren.

http://www.alltomstockholm.se/scenkultur/article4080354.aos

Dö klubbdöden

En av de dokumentärfilmer som det har tipsats mest friskt om är Party Monster från 2003. Filmen handlar om Michael Alig, New Yorks klubbkung på 80- och 90-talet som var känd för sitt stall av klubbkids men idag förknippas snarare med det brutala mordet på Angel Melendez efter år av droger och skulder.

http://nojesguiden.se/artiklar/do-klubbdoden

Jag har svärmat en smula för denna samvetslösa och glamourösa diva

Att förälska sig i mördare anses som moraliskt förkastligt, men jag är svag för ”klubbkidsens kung”.

http://www.dn.se/kultur-noje/kronikor/fredrik-strage-jag-har-svarmat-en-smula-for-denna-samvetslosa-och-glamourosa-diva/

Foto: José Figueroa.

Familjen Addams gör succé i Göteborg

Morticia, Lurch, Uncle Fester och de andra i familjen Addams är tillbaka på scen igen. Petra Nielsen och Karolina Engelbrektsson berättar om nypremiären på Lorensbergsteatern i Göteborg.

http://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon?video_id=2449995

Familjen Addams gör succé i Göteborg

Peter Jöbacks kompisturné

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/abc/joback-loves-musicals

Det bästa från musikalvärlden Just nu pågår repetitionerna av I Love Musicals här i Stockholm. En turné där de bästa låtarna från de största musikalerna framförs av bland annat Peter Jöback, Helene Sjöholm och Gunilla Backman.

Premiär för Peter Jöbacks ”I Love Musicals” – fler biljetter släpps!

Imorgon är det stor premiär för Peter Jöbacks ”I Love Musicals – the Broadway Edition” på Fjällräven Arena i Örnsköldsvik. Trycket efter biljetter har varit väldigt stort till samtliga föreställningar och i Göteborg och Stockholm har vi nu fått möjligheten att släppa upp ytterligare biljetter till försäljning.

jobackILMrep

Om Annie i Kristianstad

http://www.svt.se/nyhetsklipp/regionalt/sydnytt/article1489303.svt