Spök, Flashdance, Necronomicon

1385281_656581047686948_1792302429_n

TÄVLING: Köp biljetter före 16 oktober och tävla om en exklusiv spökvandring på Cirkus! Innan föreställningen kommer du att få guidas runt bland loger och kulisser, besöka Bränningehus och upptäcka vad som egentligen händer bakom kulisserna – om du törs! Har du otur kanske ett otäckt spöke står och lurar i ett mörkt hörn… Klicka här för chansen att uppleva höstens läskigaste kväll http://www.blixten.se/spok Vinnaren kontaktas via email.

https://i0.wp.com/showtic.se/assets/2013/09/FlashdanceShowtic.jpg?resize=584%2C102

Idag är det biljettsläpp för musikalen Flashdance! What a feeling! Boka och läs mer här http://showtic.se/forestallningar/flashdance/

Necronomicon – en skräckmusikal på Unga Dramaten / Elverket

Medverkande: Maia Hansson Bergqvist, David Book, Eric Stern och Staffan Göthe. Fotograf: Sören Vilks

Necronomicon<p>Maia Hansson Bergqvist, David Book, Eric Stern och Staffan Göthe</p><p>Fotograf: Sören Vilks</p>
Necronomicon - en skräckmusikal<p>Fotograf: Sören Vilks</p>Necronomicon<p>David Book</p><p>Fotograf: Sören Vilks</p>Necronomicon<p>Eric Stern</p><p>Fotograf: Sören Vilks</p>Necronomicon<p>Thérèse Brunnander</p><p>Fotograf: Sören Vilks</p>Necronomicon<p>Maia Hansson Bergqvist</p><p>Fotograf: Sören Vilks</p>Necronomicon<p>Staffan Göthe</p><p>Fotograf: Sören Vilks</p>Necronomicon<p>David Book</p><p>Fotograf: Sören Vilks</p>Necronomicon<p>Maia Hansson Bergqvist</p><p>Fotograf: Sören Vilks</p>Necronomicon<p>Thérèse Brunnander</p><p>Fotograf: Sören Vilks</p>Necronomicon<p>Eric Stern</p><p>Fotograf: Sören Vilks</p>Necronomicon<p>Staffan Göthe</p><p>Fotograf: Sören Vilks</p>Necronomicon<p>David Book, Thérèse Brunnander och Maia Hansson Bergqvist</p><p>Fotograf: Sören Vilks</p>Necronomicon<p>Eric Stern</p><p>Fotograf: Sören Vilks</p>Necronomicon<p>Thérèse Brunnander</p><p>Fotograf: Sören Vilks</p>Necronomicon<p>David Book och Maia Hansson Bergqvist</p><p>Fotograf: Sören Vilks</p>Necronomicon<p>David Book, Thérèse Brunnander, Maia Hansson Bergqvist, Eric Stern och Staffan Göthe</p><p>Fotograf: Sören Vilks</p>

DN-kortspris: 100 kr/biljett (ord pris 200 kr).
Datum: 13, 15, 16, 17, 18, 19 oktober 2013.
Plats: Unga Dramaten/Elverket .
Biljetter: Gå in på dramaten.se. Klicka på Necronomicon, fyll i din kampanjkod: NecroDNOkt. Genomför ditt köp enligt instruktionerna. Biljettkassan: 08-667 06 80.
Läs mer: dramaten.se