Peter Jöback, Doktor Zjivago, För sensibelt begåvade, Rock of Ages

Under julhelgerna blir det mycket Peter Jöback.
Den 23/12 medverkade han i SVT’s ”En kväll för Drottningen” i samband med Drottning Silivas 70-årsdag. En riktig höjdpunkt blir det dagen före nyårsafton den 30/12. Då visar TV4 ”Tillbaka från Broadway – en musikalkväll med Peter Jöback”. 1 1/2 timme från årets “I Love Musicals – The Broadway Edition” turné. På nyårsdagen sänds 60 minuter av konserten i P4. Den 5 januari 2013 medverkar Peter i en intervju hos Kristoffer Triumf i hans hyllade podcast “Värvet”. Podcasten släpps via i-Tunes samt på hemsidan www.värvet.se. Idag är Peter gäst hos Schulman Show i deras sista avsnitt någonsin, intervjun ser ni här:

Wollter spelar Doktor Zjivago

Det blir Christopher Wollter som ska spela huvudrollen som den unge läkaren och poeten Zjivago i Malmö Operas stora musikalsatsning hösten 2014 – Doktor Zjivago.

http://www.skanskan.se/article/20131220/NOJE/131229925/1162/-/wollter-spelar-doktor-zjivago-

Christopher Wollter gör huvudrollen i Doktor Zjivago hösten 2014 på Malmö Opera

Den stora musikalen på Malmö Opera under hösten 2014 blir Doktor Zjivago, baserad på Boris Pasternaks roman och med musik av Lucy Simon. Huvudrollen som den unge läkaren och poeten Zjivago spelas av Christopher Wollter.

http://www.operalogg.com/christopher-wollter-gor-huvudrollen-i-doktor-zjivago-hosten-2014-pa-malmo-opera/

https://i0.wp.com/www.operalogg.com/wp-content/uploads/2013/12/wollterchristoperdrzjivago2014.jpg?resize=215%2C287

För sensibelt begåvade

Välkommen till en kväll i känslan och känslighetens tecken!  Åtta föreställningar i mars och april! Köp dina biljetter på Ticnet: http://www.ticnet.se/artist/for-sensibelt-begavade-biljetter/935998 Läs mer på: www.forsensibeltbegavade.comGilla föreställningen på: www.facebook.com/forsensibeltbegavade

1474453_194505584073082_1649927177_n

De tar över rocken: ”Det ska bli jätteroligt”

Succémusikalen ”Rock of Ages” kommer till Göteborg med premiär 23 januari på Rondo. Nu kan GT avslöja att det blir en rad nya skådespelare i Göteborgsuppsättningen.
Det ska bli jätteroligt, säger musikalartisten Christopher Wollter som gör Borgmästaren. Det blir första gången jag gör en sådan show.

http://www.expressen.se/gt/de-tar-over-rocken-det-ska-bli-jatteroligt/

Till Rondo. Hanna Hedlund och Christopher Wollter är två av flera nya skådespelare när Rock of Ages kommer till Göteborg. "Jättekul - barndomens musik kommer igen", säger Christopher Wollter. Foto: Lisa Mattisson/Ronny Johannesson
Till Rondo. Hanna Hedlund och Christopher Wollter är två av flera nya skådespelare när Rock of Ages kommer till Göteborg. ”Jättekul – barndomens musik kommer igen”, säger Christopher Wollter. Foto: Lisa Mattisson/Ronny Johannesson