Legally Blonde, Flashdance, Peter Jöback, Sarah Dawn Finer

Legally Blonde

Om exakt en vecka är premiären av Legally Blonde! Så se till att köpa biljetter så ni inte missar chansen att se denna oförglömliga musikal!. Håll även utkik på Facebook där vi kommer gå igenom alla roller i musikalen under de kommande dagarna!
http://www.legallyblonde2014.se/
http://www.maximteatern.com/forestallningar/vrg-legally-blonde/

375696_452254768230097_996100278_n

Linus Wahlgren och Siw Malmkvist om Flashdance

Redan för 30 år sedan stod dem på scen tillsammans. Nu står dom på scenen ihop igen i musikalen Flashdance som snart har premiär.

http://www.tv4.se/nyhetsmorgon/klipp/linus-wahlgren-och-siw-malmkvist-om-flashdance-2518424

Linus Wahlgren och Siw Malmkvist om flashdance

#105: Peter Jöback

Det svåra hundrafemte avsnittet med artisten/skådespelaren Peter Jöback, just nu aktuell i titelrollen i musikalen Sweeney Todd på Stadsteatern i Stockholm. Vi pratade om att fylla 40, att vara kär, rehab och att gå på möten, Broadway, sexuellt uppvaknande, att sätta folk i fack, bröllop, att ha en mediebild, när Per Bjurman nästan bad om ursäkt, att vara en gullig kille, kärleken till musiken, att vara sailor med Markus Krunegård, och givetvis en hel del om att koka knäck i bar överkropp.

http://värvet.se/podcast/105-peter-joback/

VARVET-105-PETER-JOBACK

#104: Sarah Dawn Finer

Det svåra hundrafjärde avsnittet med artisten, låtskrivaren, skådespelaren, programledaren, med mera; Sarah Dawn Finer. Vi pratade om att leva i bubblor, att laga mat på natten, att spela på Gino som 13-åring, smoothies, det löjliga i att behöva välja en grej att göra, att träffa Filip, Fredrik och Magnus Hedman på samma gång, att lägga pengar på musiker, att vara med i en Rocky-strip, Stockholmsheshet, droger och annan destruktivitet, att bryta ihop under musikhjälpen, att fixa att ha en eventuell hotbild, ta recensenter i det bildliga örat, kunskapsluckor och givetvis en hel del om Mark Levengoods anekdot om Sarah och den post-coitala ciggen.

http://värvet.se/podcast/104-sarah-dawn-finer/

VARVET-104-SARAH-DAWN-FINER