Cabaret, Shrek, Fredrik Swahn, Urinetown

Här skapas Cabaret

”Willkommen, bien venue, welcome”.
Sången låter precis som man är van när den kommer ur Lindy Larssons strupe, men istället för det så klassiska ”bam ba da bam ba” kompas han av elektroniska beats. Ett första smakprov av Hugo Hanséns Cabaret har presenterats.

http://www.skanskan.se/article/20140117/NOJE/140119530/-/har-skapas-cabaret

SHREK

Nu är vi tillbaka efter nyår, taggade till tänderna inför våra två sista offentliga föreställningar. Tack alla som har varit och sett oss och gett oss sån fantastisk respons. Det är er förtjänst att vi får ha världens bästa jobb! Följ med över mållinjen nu…

Fredrik Swahn – Ostörd

Urinetown med ScenknutenEskilstuna Teater

Igår träffades gänget som ska vara med i vår nästa stora musikalsatsning ”Urinetown”! Premiären planeras till hösten, men redan nu har våra skådisar läst igenom manus och lyssnat in all fantastisk musik! Så snart flytten är klar och våra ”Rackarungar” haft sin premiär i februari drar repetitionerna igång på allvar! Gänget är taggat så det kommer att bli en spännande teaterhöst för både våra aktörer och Eskilstunas teaterpublik!