Verdens største musicalfænomen er tilbage

60 millioner mennesker har set musicalen. Den er oversat til 21 forskellige sprog og har været spillet i mere end 43 lande.

Nu kommer Les Misérables til Aarhus Teater med Stig Rossen i hovedrollen. Les Misérables er ikke blot en musical med fantastisk musik. Det er også en gribende historie om, hvordan en mand redder sin menneskelige ånd på trods af umenneskelige vilkår. Kampen for friheden og kærligheden udgør kernen i musicalen, der portrætterer frankrig i voldsom social udvikling. Sympatien ligger hos den, der har overmagten imod sig, og fortællingen sender det budskab, at alle har ret til et værdigt liv.

 

Medvirkende Stig Rossen / Peter Jorde / Anders Bircow / Isabel Schwartzbach / Mercedesz Csampai / Thomas Høj / Christoffer Brodersen / Christina Elisabeth Mørkøre / Jenny Asterius Persson / Jacob Madsen Kvols / Jesper Dupont / Thomas Bang / Thomas Bay / Christina Ølgaard Thomsen / Maria Tranefeldt / Jeppe Gondolf / Oscar Collin / Sara Gadborg / Klavs Rosell Westi / Kinne Lucas / Susanne Uldall Thyssen / Mathias Flint / Mikkel Moltke Hvilsom / Katrine Skovbo Jespersen / Jacob Prüser og 12 musikere.

Iscenesættelse Georg Malvius  / Scenografi og kostumedesign Ellen Cairns / Koreografi Igor Barberic / Kapelmester David Firman / lysdesign Palle Palmé / lyddesign Caspar Ravn