Diverse musikal tv-klipp

”Hello! Would you like to change religion? I have a free book written by Jesus!”

Musikalen ”Book of Mormon” driver med religioner i allmänhet och mormonism i synnerhet. Den ska nu göra ett gästspel i mormonernas ”huvudstad” Salt Lake City, meddelades i veckan. 2012 gjorde Kristofer ett reportage om mormonernas inverkan på kulturen.

http://www.svtplay.se/klipp/1891734/hello-would-you-like-to-change-religion-i-have-a-free-book-written-by-jesus

Esteteiska skolan firar med Grease-fest

Estetiska skolan i Arvika fyller tio år och firar det med återigen sätta upp den musical som spelades första året, den amerikanska High School-musikalen Grease.

http://www.svtplay.se/klipp/1929412/esteteiska-skolan-firar-med-grease-fest

Köttätande växt intar Arvika

På fredag är det premiär på den bloddrypande musikalen Little Shop of Horrors. Föreställningen är ett samarbete mellan Ingesunds musikhögskola och regissören Karl Runqvist och för eleven Magnus Lundén slår det här allt han tidigare gjort.

http://www.tv4play.se/program/nyheterna-v%C3%A4rmland?video_id=2580313

Musikal ställer frågor om sex

Vad händer egentligen under täcket? Den frågan tas upp i en ny musikal om sexualitet som vänder sig till barn och ungdomar. 200 mellanstadiebarn var publik igår vid premiären på Kulturhuset i Halmstad som innehöll mycket sång och musik.

http://www.tv4play.se/program/nyheterna-halland?video_id=2573327

Vanna Rosenberg gör succé i blodig musikal

Från 40-årskrisande och ont i kroppen till mastodontutmaning och succé. Vanna Rosenberg gör just nu kanske sitt livs roll, som pajbakande Mrs Lovett i Sweeney Todd på Stadsteatern i Stockholm.

http://www.tv4play.se/program/malou-efter-tio?video_id=2572326