Videoklipp…

Miss Saigon – First Preview

First Preview celebrations – captured live from the Prince Edward Theatre, featuring interviews with the audience, members of the cast and an exclusive look at the final preparations backstage, ahead of this momentous occasion!

Miss Saigon – The Fight Is On!

Filmed at 3 Mills Studios, join Kevin McCurdy – fight choreographer for Miss Saigon, as he puts our cast through their paces during rehearsals!

Spread A Little Happiness

Swedish musical theatre star Niklas Riesbeck performing SPREAD A LITTLE HAPPINESS from the musical MR. CINDERS by Vivivan Ellis.

VAD FÖR EN TOK ÄR JAG

Swedish musical star Niklas Riesbeck performing VAD FÖR EN TOK ÄR JAG from the musical STOP THE WORLD – I WANT TO GET OFF

Evita TV-reklam

I höst sätter Göta Lejon i Stockholm upp musikalen Evita med Charlotte Perrelli i huvudrollen. När hon gjorde rollen på Malmö Opera 2012 fick hon fantastiska lovord från både svensk och dansk press. Succén var ett faktum och biljetterna räckte inte till alla. Den 27 september 2014 blir det premiär på en ny uppsättning i regi av Ronny Danielsson som även låg bakom storsuccén Jesus Christ Superstar med Ola Salo. Eftersom detta är en uppsättning signerad Göta Lejon kommer inramningen i bästa Broadwayanda att bli spektakulär och bjuda på visuella effekter.

Läs mer om föreställningen på: http://www.gotalejon.se
Köp biljetter på: http://www.ticnet.se/artist/evita-tic…