Den allvarsamma leken, POFF, Julen är här, Sarah Dawn Finer

Den allvarsamma leken – Teater på Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm

Efter en utsåld soppteatersäsong, och tre fullsatta parkteaterkvällar flyttar vi nu DEN ALLVARSAMMA LEKEN till den större salongen på Klarascenen. Vid fem tillfällen i oktober har du chans att uppleva denna pärla till musikteater. Nu på kvällstid! Pris: 90-175 kr. 3, 9, 12, 17 och 24 oktober.

http://kulturhusetstadsteatern.se/Teater/Pjaser/2014/Den-allvarsamma-leken/


Foto: Petra Hellberg

POFF! – vlogg DEL 1 – Presentation av Regissör Ylva Hilber / Audition

Musikalföreningen POFF!s första Vlogg! Under årets uppsättning av musikalen ”The Wedding Singer” kommer ni att kunna ta del av arbetet bakom scenen, rep-processer och mycket mycket mer i vår helt nya vlogg!

Musikalstjärnor på julturné!

Det blir musikalglans när Peter Johansson (Jesus Christ Superstar, Rock of ages,  m.fl.), Jesper Sjöberg (Sound Of Music, West Side Story, Flashdance m.fl.) och Matilda Grün beger sig ut på decemberturné med ”Julen är här” 2014!

Newsdesk

undefined

Sarah Dawn Finer på turné med nya albumet Vinterland

I vinter är Sarah Dawn Finer dubbelt aktuell. Först släpper hon sitt nya album ”Vinterland” den 7 november, sedan åker hon ut på en omfattande Sverigeturné till 13 städer. Albumet och turnén är en fortsättning på hennes framgångar med ”Winterland” som blev en stor publiksuccé och fick fantastiska lovord av kritikerna.

http://www.blixten.se/sarahdawnfiner

10653477_10152244819670683_7803193777044783439_n