Little shop of horrors, Evita, En kväll med Lars Forssell

Bland köttätande växter

På lördag är det premiär för Little shop of horrors på Kristianstads teater. Johan fick en guidad tur bland köttätande växter och rekvisita av Åsa Jensen, producent, Johan Hwats, musikalartist och Linda Gladh, musikalartist.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=101&artikel=5972259

Åsa Jensen, Johan Hwatz och Linda Gladh. Foto: Johan Pettersson/Sveriges Radio
Foto: Johan Pettersson/Sveriges Radio

”Idol-Calle” gör debut i Kristianstadmusikal

”Idol-Calle” Kristiansson från Kristianstad gör sin musikaldebut när ”Little shop of horrors” har premiär i hans hemstad på lördagskvällen. – Det är sjukt kul att jobba med de andra i ensemblen, säger han.

http://www.expressen.se/kvp/noje/idol-calle-gor-debut-i-kristianstadmusikal/

SKRÄCKKOMEDI. "Idol-Calle" Kristiansson i rollen som tandläkaren Orin i "Little shop of horrors" i Kristianstad. Här med Amelie Haegeman, Sandra Lundgren, Linda Gladh och Lina Axerup. Foto: Håkan Röjder
Foto: Håkan Röjder

Inbrott på Göta Lejon – Evita-klänningar borta

Charlotte Perrelli är knäckt och ”Evita”-ensemblen har drabbats av ett jobbigt bakslag.Bara dagar före premiären på Göta Lejon har tjuvar stulit två av sångerskans spektakulära scenklänningar – från hennes loge. Nu jobbar man febrilt med att försöka hinna sy upp nya specialdesignade klänningar till på lördag. – Man börjar spekulera, det känns för mycket som sabotage, säger Charlotte Perrelli.

http://www.expressen.se/noje/inbrott-pa-gota-lejon–evita-klanningar-borta/

Charlotte Perrellis musikal i fara efter inbrott – fyra dagar före premiären

Bara ett par dagar före premiären hotas ”Evita” på Göta Lejon. Kläder och smycken för uppskattningsvis 170 000 kronor har stulits.– Vi är i chocktillstånd och vet inte hur vi ska kunna genomföra premiären, säger huvudrollsinnehavaren Charlotte Perrelli.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/scen/article19582693.ab

”Evita”-produktionen efterlyser stulna klänningarna

”Evita”-produktionen efterlyser stulna klänningarna  ”Evita”-klänningarna stals ur logen fyra dagar innan premiären.  Nu går man ut med en efterlysning i Aftonbladets ”Brottscentralen” – men Charlotte Perrelli misstänker uteliggare:  – Hade det varit ett beställningsjobb hade man inte tagit tior och choklad, säger hon.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/scen/article19590490.ab

Intervjuer med Charlotte Perrelli i P4 ca 1 h 28 min in här: http://t.sr.se/1uUOy8H
och ca 2 h 07 min in här: http://t.sr.se/1uVcF72

10712697_710760032333390_8320156742199102583_n
Fotograf:Tommy Pedersen

En kväll med Lars Forssell

Säg vad ni vill – men under två höstkvällar spelar och drömmer sig Albin & Fredrik runt i Lars Forssells magiska universum av Svalor som häckar, Cirkuståg som passerar och Jordklot som snurrar! En litterär konsert med dubbla klaviaturer av och med Albin Flinkas och Fredrik Meyer. Spelas 2 och 18 oktober på Klarascenen

http://kulturhusetstadsteatern.se/Teater/Pjaser/2014/En-kvall-med-Lars-Forssell/

https://i0.wp.com/kulturhusetstadsteatern.se/imagevault/Media/tp2hd0tpk79636gjzrn6/en-lunch-med-forssell.jpg?resize=320%2C240