Chess, Youtube

Chess tillbaka på CD och DVD – remastrad och med bonusspår!

Originalinspelningen av musikalen Chess, som släpptes 1984, kommer nu i en remastrad utgåva. Dubbelalbumet sålde på sin tid två miljoner exemplar och innehöll såväl Tommy Körbergs paradnummer ”Anthem” som två internationella hitsinglar: ”I Know Him So Well” och ”One Night In Bangkok”. Chess firar nu sitt 30-årsjubileum med en Deluxe Edition som innehåller två CD, inklusive tre tidigare outgivna bonusspår, samt en DVD med Jacob Dahlins dokumentär om inspelningen av albumet plus videor till fem låtar från albumet.
Chess – Remastered Deluxe Edition släpps 24 november 2014.

http://www.mynewsdesk.com/se/universalmusic/pressreleases/chess-tillbaka-paa-cd-och-dvd-remastrad-och-med-bonusspaar-1081545

undefined

Happy Halloween

En otäck liten hälsning från årets elever i årskurs 2 på Kulturama Musikal.

Om inte morgondagen gryr

Till våra barn! Musik: Garth Brooks and Kent Blazy. Svensk Text: Raymond Ahlgren/Fredrik Swahn. Piano: Fredrik Swahn. Sång: Fredrik Swahn/Raymond Ahlgren.  Inspelat i VILAN-Stjärnsund. Foto: David Roxendahl/Raymond Ahlgren. Klippning: David Roxendahl.

Pernilla Wahlgren & Kim Sulocki – Happy (Doobidoo)

Pernilla Wahlgren & Kim Sulocki gör världshiten ”Happy” i underhållningsprogrammet ”Doobidoo” 2014.

Trollkarlen från OZ – Stor & Stark

Trollkarlen från OZ 2015 – Stor & Stark