Billy Elliot The Musical på Det Ny Teater

Billy Elliot The Musical på Det Ny Teater

Her teatrets nye Billy Elliot spot. Du kan følge tilblivelsen af forestillingen i teatrets videodagbog på Det Ny Teaters facebook-side: https://www.facebook.com/detnyteater

Billy Elliot videodagbog: Stagefight prøve

Her stagefight-prøve til Billy Elliot, der foregår under den store minestrejke i England i 1984, hvor minearbejderne og politiet udkæmper drabelige kampe i gaderne. Billys far og bror Tony er blandt de strejkende.

Billy Elliot videodagbog: Sceneopbygning

Sceneopbygningen til Billy Elliot er nu i fuld gang, både på selve teatret og i teatrets montagehal. Her har malerne travlt med at male, tapetsere, bygge murstensvægge, marmorere, patinere m.m. Den scenografi, publikum kommer til at opleve i Det Ny Teaters produktion af Billy Elliot, er skabt specielt til teatret af den engelske scenograf Paul Farnsworth.

Billy Elliot videodagbog 2: Jesper Asholt om rollen som boksetræner George

Boksetræner George benytter sig af samme træningsmetoder, som hans boksetræner-far benyttede før ham: Kontant afregning – hellere en lussing for meget end én for lidt. Jesper Asholt fortæller om rollen.