Peter Jöback, Helen Sjöholm, Åsa Fång, Brokeback Mountain

Jöback och Sjöholm till Helsingfors

Nästan på dagen tjugo år efter det att Peter Jöback och Helen Sjöholm för första gången stod på scenen tillsammans ger de en konsert i Helsingfors. Två klart lysande stjärnor som etsat sig fast på underhållningshimlen.

http://svenska.yle.fi/artikel/2015/03/19/joback-och-sjoholm-till-helsingfors

”Jag är så himla glad för det här”

För 20 år sedan slog de igenom i ”Kristina från Duvemåla”. Nu ska Helen Sjöholm och Peter Jöback ut på turné ihop. I oktober kommer de till Linköping med ”I love musicals”.
Corren ringer dem i Stockholm och möts av två sprudlande artister som pratar i mun på varandra.

http://corren.se/kultur-noje/jag-ar-sa-himla-glad-for-det-har-7859200.aspx

Sjöholm & Jöback.<br /><div class="byline italic">Bild: JANERIK HENRIKSSON / TT</div>
Foto: Janerik Henriksson

Åsa Fång – Hans namn är Robert Gustafsson – Hos Babben 2015

Åsa Birgitta Fång, född 5 augusti 1970 i Lerums församling, är en svensk skådespelare och musikalartist. Fång studerade vid Balettakademiens musikallinje i Göteborg 1991–1994. Efter studierna har hon varit engagerad vid bland annat Göteborgs Stadsteater, Lisebergsteatern, Göta Lejon, Göteborgsoperan, Cirkus och Malmö Opera.

Brokeback Mountain: The Musical!

Chuck Ragsdale, Ryan Murray and Jenny Neale perform ”Brokeback Mountain: The Musical” at ”Exposed: The Songs of Andrew Byrne.” The concert took place on Sunday, October 5th at 8PM at the Zipper Theater. (music by Stephen Schwartz, lyrics by Andrew Byrne and Mark Blankenship)