Snövit – The musical

Snövit_890x490pxl_100[1]

Snövit – The musical

Bröderna Grimms klassiska saga är omarbetad av Robert Dröse till en modernare version med stor ensemble, påkostade kläder och fantasifull scenografi. ”Snövit – The musical” innehåller häftig och medryckande originalmusik. Allt från klassiska musikalballader till rock, country och house!!

”Snövit – The musical” är en känslomässig berg- och dalbana, där sorg möter skratt och dramatik möter show. En fantasifull och omtumlande sagovärld som innehåller det mesta i alla åldrar, allt från 3 till 100 år. Följ med oss in i sagans värld och till slottet där den egensinniga drottningen regerar. Hennes kamp för evig skönhet krossas snabbt av hennes styvdotter Snövit, som föds med rosenröda läppar och en hud som är oskyldigt vit som snö. Snövit tvingas brutalt ut i det okända och hamnar till slut i dvärgarnas hus. Deras möte med henne blir minst sagt en omtumlande och annorlunda upplevelse. Får prinsen kyssa Snövit och får sagan ett lyckligt slut? Den 1 november 2015 får ni svaren på alla frågor.

Folkkära Nanne Grönvall spelar den elaka och intrigerande drottningen som gör allt för att stoppa Snövit. Superstjärnan YOHIO´s skådespelardebut i ”Jordskott” gav mersmak och nu ser ni honom som den charmiga prinsen. Långfilmsaktuella Ellen Bergström gör scendebut som den tuffa och modiga Snövit som inte låter sig slås ned av något; hon är vår hjältinna! Premiären är den 1 november 2015.

Biljetter till försäljning: http://drosenorberg.se/teater/sn%C3%B6vit-musical
Artikel: https://cawamedia.wordpress.com/2015/03/26/snovit-the-musical/
Radiointervju med Robert Dröse, Nanne och Yohio: http://t.sr.se/1yf3z4m
Tv-intervju med Nanne och Yohio: http://www.tv4.se/nyhetsmorgon/klipp/yohio-och-nanne-gr%C3%B6nvall-spelar-sn%C3%B6vit-3108032

Fotograf: Peter Knutson

Videoklipp från när Snövit var uppsatt 2012

Pressträff med Yohio, Nanne & Ellen Möt våra stjärnor inför musikalen Snövit! YOHIO Ellen Bergström Nanne Grönvall – Official #DröseNorberg #Snövitthemusical Dröse & Norberg Entertainment

Posted by Trollkarlen Från OZ on den 26 mars 2015