Trailers och videoklipp

Charlotte Perrelli blir Evita

Häng med Charlotte Perrelli bakom kulisserna på Göta Lejon när hon förvandlas till Evita.

Pernilla Wahlgren sjunger Häxan Västans sång i ”Trollkarlen från Oz” (2015)

Från Maximteatern i Stockholm 9 januari 2015.

Hårgalåten – Olle Olsson / Valerie Tocca / Viktoria Tocca

Swedish folk song ”Hårgalåten”, featuring my grandfather’s fiddle playing, my daughter Valerie singing, a music box I got from my other grandfather Rolf after he passed away years ago and my own humming. Three generations together on one track, I hope you like it as much as I do! Produced by: Ulf Olofsson

Chess in Concert i Malmö Arena 19 april

Våren 2015 ger sig den världsberömda “Chess in Concert” ut på turné. I Benny Anderssons, Tim Rice och Björn Ulvaeus konsert medverkar några av Sveriges mest folkkära artister. 19 april landar turnén i Malmö Arena! Läs mer och boka biljetter via http://www.blixten.se/chess

Chess in Concert på arenaturné våren 2015

Våren 2015 ger sig den världsberömda “Chess in Concert” ut på turné. I Benny Anderssons, Tim Rice och Björn Ulvaeus konsert medverkar några av Sveriges mest folkkära artister. Turnéstarten sker den 10 april i Globen i Stockholm och sedan väntar Karlstad, Göteborg, Helsingborg, Malmö, Västerås, Växjö och Linköping. Mer info och biljetter via http://www.blixten.se/chess