The Producers, West Side Story

Säffleoperan är stolta att hösten 2015 kunna presentera The Producers!

Med THE PRODUCERS kommer du att ha en av dina roligaste kvällar nånsin på teatern, allt medan Max och Leo sjunger och dansar sig fram genom den största bluffen i showbusiness historia!

Handlingen är enkel: Max Bialystock, en Broadway-producent på ruinens brant, och den blida revisorn Leo Bloom upptäcker att man kan tjäna mer pengar p å en flopp än på en hit. De bestämmer sig därför för att producera den största floppen någonsin på Broadway.

Deras plan är lika galen som enkel, de ska hitta världens sämsta pjäs och sedan anställa stans sämsta regissör och skådespelare. Detta ska med säkerhet göra att uppsättningen blir en flopp så att våra producenter kan lägga ner showen, ta investerarnas pengar och dra till Rio! Men saker går inte alltid som planerat…

Med premiär 3 oktober och Slutdatum 28 november

http://www.saffleoperan.se/

Highlights Productions presenterar West Side Story

Handlingen bygger på Shakespeares Romeo & Julia
Två rivaliserande gatugäng, The Sharks och The Jets. Men även om den förbjudna kärleken mellan Tony och Maria. I föreställningen ingår oförglömliga musikalpärlor som America, Maria, I feel pretty. Tonight och många fler.

I rollerna ser vi Hani Arrabi, Dessiré Persson, Emelia Sallhag, Gabriel Carcamo med flera och en stor orkester under ledning av Emil Fredberg.

Föreställningen varar ca 2 tim 30 min inkl paus.7

http://www.highlightsproductions.se/

https://www.facebook.com/highlightsproductions