Crazy for You, Frankenstein, Urinetown

Stepp-musikal fullproppad med skratt, kärlek och stora dansnummer får premiär på GöteborgsOperan

Nu på lördag den 5 september har säsongens stora musikal – Crazy for You – premiär på GöteborgsOperan. Denna spektakulära stepp-musikal är en kärlekskomedi som väver samman George och Ira Gershwins 1930-talshits till en historia. Huvudrollerna Polly och Bobby görs av Jenny Holmgren och Denny Lekström. För regin står Mattias Carlsson.

Newsdesk

Stepp-musikal fullproppad med skratt, kärlek och stora dansnummer får premiär på GöteborgsOperan

Frankenstein på Östgötateatern

Moneybrothers Frankenstein. Lördag den 5 september är det premiär för en uppdaterad version av Mary Shelley’s klassiska saga om Frankenstein som går i Norrköping och sedermera Linköping under hösten. I rollen som dne fallna ängeln ser vi Anders Wendin, också känd under namnet Moneybrother. Uppsättningen har sin Sverigepremiär på Östgötateatern.

http://nt.flowonline.tv/embed/video/det-ar-mycket-i-min-extremt-lilla-hjarna/

Frankenstein – en modern skräckhistoria

Östgötateaterns nya musikal tar ett nytt grepp på en klassisk berättelse. Hans forskarkarriär är ett misslyckande. Driven till desperationens rand tar sig Victor Frankenstein an ett nytt forskningsprojekt som får fasansfulla konsekvenser.

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/ost/frankenstein

Trailer – Frankenstein

En dråplig rock’n roll saga om vänskap, kärlek, misslyckanden och ond bråd död, där den fallne ängeln är vår ciceron och visar oss vad som händer när man sluter ett avtal med djävulen. Sverigepremiär 5 sep 2015 på Stora teatern, Norrköping. Nypremiär 16 okt 2015 på Stora teatern, Linköping.

Urinetown på Teater Pero

Hemsida: http://urinetown2015.wix.com/urinetownmusikalen

11960132_10206378009343000_87360912980836683_n

En video från Urinetowns första rep som var nu i helgen och det låter helt fantastiskt redan! Spring Frihet Spring!  Köp dina biljetter via denna länk: https://kulturbiljetter.se/evenemang/urinetown-musikalen-2015-1955/

En video från våra första rep som var nu i helgen och det låter helt fantastiskt redan! Spring Frihet Spring! 🙂 Vi är så himla taggade!!KÖP dina biljetter via denna länk: https://kulturbiljetter.se/evenemang/urinetown-musikalen-2015-1955/

Posted by Urinetown – Musikalen 2015 on den 31 augusti 2015