PMS – Res en staty på Bonden Bar

Vi har beslutat att för de som önskar finns det en möjlighet att gå gratis på sista föreställningen av ”PMS -Res en staty” idag tisdag 9/9, det enda vi önskar är att man, på frivillig basis, lämnar ett bidrag till Röda Korset på plats. Självklart kan man fortfarande köpa biljetter på hemsidan och stötta Nilleteatern och ändå ge sitt bidrag på plats, man är då också garanterad en sittplats. Sista chansen att se föreställningen i Stockholm!

Det är en revolutionskabaré. En revoltrevy. Ett hemligt källarmöte för PMS:s soldater. Till Bonden Bar kommer alla vi som fått nog av de patriarkala strukturerna och alla deras konsekvenser. Alla vi som vill vara med när revolutionen kommer – revolutionen som PMS kommer att starta.

”PMS – Res en staty” har skapats av friteatergruppen Nilleteatern i samarbete med Wannguard och Platanus Produktion och genomförs på Bonden Bar den 2:a, 6:e och 8:de september. Före och efter föreställningarna gästar klubb RÄVSAX. Föreställningen är ca 2,5 tim. Föreställningsstart kl 21.00, insläpp 20.00.

Konstnärlig ledare: Tora Enkvist
Musik: Silent Caravan
Kostym: Moa Johansson & Johanna Ek
På scen: Edda Edlund, Alicia Högfors Lindståhl, Malin Olsson, Samuel Skoglund.
DJ: Elias Mahfoud
Produktion: Wannguard Production & Platanus Produktion
Biljetter hittas på: http://nilleteatern.tickville.com/
Vid frågor kontakta: info@wanngardproduktion.se

Bonden bar ligger i en källare med en trappa ner till lokalen. Hiss eller trappklättrare finns tyvärr inte. Vid frågor kontakta info@wanngardproduktion.se
Majoriteten av platserna är ståplatser – är du i behov av sittplats hör av dig till info@wanngardproduktion.se
Bonden Bar och således också föreställningen har 18 års gräns.

Recension / Blogg: http://minstengangiveckan.blogspot.se/2015/09/pms-res-en-staty-pa-bonden-bar.html

PMS – Res en staty´s Manifest!HÖR UPP VÄNNER! PMS – Res En Staty´s Manifest! Uppläst av: Tora Enkvist, Konstnärlig Ledare av PMS.

Posted by Nilleteatern on den 14 augusti 2015