Förklädet, Peter Johansson, Bruno Mitsogiannis

Förklädet. Succépremiär!

Musikalen Förklädet har tagit både pressen och publiken med storm. Köp dina biljetter redan idag och upplev höstmörkrets absoluta glädjepiller på Göta Lejon. Se Björn Kjellman, Maria Lundqvist, Pernilla Wahlgren och många fler i årets roligaste musikal.

”Förklädet” på Göta Lejon – Trailer

Musikalen Förklädet har tagit både pressen och publiken med storm! Se Björn Kjellman, Maria Lundqvist, Pernilla Wahlgren och många fler i årets roligaste musikal. Köp dina biljetter på ticnet.se och upplev höstmörkrets absoluta glädjepiller på Göta Lejon.

Veckans video ”back to the 60’s”

Peter Johansson & Bruno Mitsogiannis backstage at China Teatern Stockholm

”Veckans video”- Coldplay

Peter Johansson & Bruno Mitsogiannis Backstage @ China Theatre Stockholm