Sunset Boulevard, Jonas Nerbe, Kristina från Duvemåla

Multi award-winning actress Glenn Close makes her West End debut in Andrew Lloyd Webber’s hit musical Sunset Boulevard.

Läs mer här

A Christmas Carol

Jonas Nerbe CV 2015

Pernillas lyssningstips tisdag 29 september

En sång till alla som hjälper flyktingar. Hör sången som ett tack till alla ideellt arbetande flyktingstödjare. Han öppnade sitt hem för nyanlända flyktingar från Sverige. Pastor Jackson är vardagshjälten som Kristina och de andra kvinnorna hyllar med sin sång i musikalen Kristina från Duvemåla. Idag får den sången bli en hyllning till alla som frivilligt stöttar just nu. När Kristina och Karl-Oskar kommer till Amerika får de tak över huvudet hemma hos pastor Jackson. Just nu finns det många verkliga personer som agerar på samma osjälviska vis. Vilhelm Mobergs romanfigur och musikalens kvartettsång illustrerar det som sker just nu.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=4425&artikel=6265885


Foto: Adam Ihse