Nya videoklipp m.m

Pernilla Wahlgren och Rennie Mirro om föreställningen Förklädet – Vardagspuls

Vardagspuls i TV4 från 2015-10-06: Pernilla Wahlgren och Rennie Mirro arbetade ihop för 10 år sedan i dundersuccén Grease. Nu står de på scen tillsammans igen med föreställningen Förklädet.

Jersey Boys hyllad musikal

Jersey Boys spelas på China Teatern i Stockholm under hösten. Musikalen i Stockholm har hyllats av såväl publik som press. I huvudrollerna ser ni Bruno Mitsogiannis, David Lindgren, Peter Johansson och Robert Rydberg.

Veckans video fyller 2 år

Peter Johansson & Bruno Mitsogiannis ”High Enough” by Damn Yankees

Sista chansen att se Kristina från Duvemåla

Den 7 oktober var det exakt 20 år sedan Kristina från Duvemåla hade sin urpremiär på Malmö Opera. Sedan dess har drygt 1,2 miljoner människor sett det som brukar beskrivas som Sveriges mest älskade musikal. Uppsättningen spelas sedan 12 september på Cirkus i Stockholm, men efter den 3 januari nästa år vet man inte när och om den sätts upp igen.

Läs mer här


Foto: Mats Bäcker