Sound of darkness, Phantom of the Opera, Urinetown

Lovecraftfestival på Stadsbiblioteket Göteborg!
Söndag 22/11 Hörsalen kl 16 Skräckmusikal med Showgoth

Lovecrafts oheliga ande vakar över skräckmusikalen Sound of darkness. Melodierna och handlingen känns delvis igen från Sound of music. Men här har den klassiska musikalen förvridits till en skräckfylld föreställning inspirerad av myten kring Cthulhu. Den fria teatergruppen Showgoth har tidigare satt upp den kultförklarade Lovecraft-musikalen En shoggoth på taket.

11096443_881755431847702_3632625461485852922_n

Skåning hoppar in för Fantomen på Operan

John Martin Bengtsson ska vara understudy till Fantomen och Raol när Phantom of the Opera går upp i Stockholm 2016.

http://www.skd.se/2015/10/27/skaning-hoppar-in-for-fantomen-pa-operan/

John Martin Bengtsson ska vara understudy til Fantomen och till Raoul när Phantom of the Opera går upp i Stockholm hösten 2016. Pressbild
Pressbild

Hon ska spela mot Peter Jöback

Hanna Ulvan, 22-årig Motalatjej, kommer att vara en del av ensemblen när Andrew Lloyd Webbers ”The Phantom of the Opera” kommer till Stockholm och Cirkus i september. Och det är ingen liten uppgift Hanna Ulvan har tilldelats. Hon ska nämligen studera in nästan samtliga kvinnliga roller i musikalen för att vara beredd att hoppa in var som helst. Även i den kvinnliga huvudrollen, Christine Daée.

http://www.mvt.se/kulturnoje/hon-ska-spela-mot-peter-joback-12190663.aspx


Foto: Anders Törnström

Urinetown