Akut Jul, Peter Jöback, Familjen Addams

AKUT JUL – en sjukt trasslig musikal för hela familjen

Stämsång – Dans – Spex – Åttamannaorkester

I årets berättelse möter vi olika familjer i jakten efter lycka och den perfekta julen. Fördomar gror och trassliga relationer sätts på prov när öden korsas på julaktuen där vi möter vimsiga läkare och sjuksköterskor som tar hand om överraskande pensionärer och patienter med omöjliga åkommor.

Lördagen den 5 december kl 19.00
Söndagen den 6 december kl 13.00 och kl 16.00
Föreställningen är 2 tim inkl. paus
Kulturskolans lokaler, Sjöbjörnsvägen 1, Gröndal, Stockholm

95 kr/vuxen. 50 kr/barn (Barn är under 18 år. Barn som sitter i knä går gratis och behöver ingen biljett) Köpt biljett återbetalas ej. Däremot kan biljetten överlåtas vid förhinder. Köp biljetter på www.megafonmikrofon.se

Vuxenkören Megafon och ungdomskören Mikrofon är den ideella körföreningen i Gröndal som har kommit att bli den återkommande ”Gröndalsrevyn”. Vi kompas av ett åttamannaband och knyter ihop vår stämsång med dans och teater och ger publiken upplevelser för både ögat och örat.

Peter Jöback – Jag kommer hem igen till jul

Fyll din vinterkväll med värme och ljus när Peter Jöback bjuder in dig till sin gnistrande julföreställning ”Jag kommer hem igen till jul”. Kliv in i en magisk julvärld på The Theatre när årets mest stjärnfyllda högtid närmar sig. Välkommen till The Theatre och Jöbacks ”Jag kommer hem igen till Jul”.

Jöback & Cookies N Beans om ”Jag kommer hem igen till jul”.

Peter Jöback och Cookies N Beans kommer till Göteborg den 25 November och har premiär med ”Jag kommer hem igen till jul”. Missa inte detta härliga gäng och boka biljetter till julföreställningen som går på Gothia Towers – The Theatre fram till 9 Januari.

Familjen Addams på Växjö Teater

http://www.highlightsproductions.se/

https://i0.wp.com/www.highlightsproductions.se/wp-content/uploads/2015/09/adams-liggande-affisch-klar-e1441358793773.jpg?resize=400%2C270

Vilka passar inte bättre i Halloween tider om inte Familjen Addams? Boka de bästa platserna redan nu. Mer info på www.highlightsproductions.se ticnet.se

Posted by Highlights Productions on den 31 oktober 2015