Värmlänningarna, American Idiot, Club Corner of the sky

Lisa Miskovsky gör musikaldebut hos Värmlänningarna i Ransäter!

Lisa Miskovsky gör nästa sommar debut som musikalartist. Hon har fått huvudrollen som ”Anna” i det klassiska folklustspelet Värmlänningarna vid Ransäters Hembygdsgård. Samtidigt gör Olof Wretling sitt tredje år som regissör i samma spel. Wretling hörs nu i Mammas nya kille i SR P3 och ses snart i Julkalendern i SVT:s Barnkanalen.

Scalateatern

Lisa Miskovsky gör musikaldebut hos Värmlänningarna 2016

Här är bandmedlemmarna i Green Days rockmusikal American Idiot

När Green Days prisbelönta rockmusikal ”American Idiot” har Stockholmspremiär på Cirkus i februari spelas huvudrollen av Viktor Norén (Viktor & the Blood, Sugarplum Fairy). Han backas upp av musiker från några av landets mest inflytelserika punk- och rockband, så som Bombshell Rocks, Crucified Barbara, Twopointeight, Stilett och Henry Fiat’s Open Sore. ”American Idiot” är baserad på punkrockbandet Green Days klassiska album med samma namn. Den 20 februari 2016 sätts musikalen upp i Stockholm för första gången.

Newsdesk

Hela bandet i ”American Idiot”:
Viktor Norén, sång
Christian “Crippe” Määttä, gitarr
“Frank E. Male”, gitarr
“Nicki Wicked”, trummor
José Dominguez Lopez, bas
Marika Willstedt, keyboard/kapellmästare

Bandet backas upp av en stråksektion som består av Malin-My Wall, Cecilia Linné och Erik Holm.

Här är bandmedlemmarna i Green Days rockmusikal American Idiot

Club Corner of the sky

Mindre än en månad kvar till nästa Club corner-kväll! Du som sångare är välkommen att få lite scentid med en professionell pianist, testa nytt material eller bara bjuda på en odödlig hit! Som ett litet ’easter egg’ för er som gillar denna sida finns en liten bonus denna gång. Mer om det längre ned i denna post!

Vår vana trogen skiftar vi konferencier mellan gångerna, och denna gång har turen kommit till yours truly: Johan Mörk. Så till bonusen: 14/12 är det dags för en premiär: CLUB CORNER LAB!

Tanken är att under parollen ’CCL’ så kommer vi få olika besök där gästerna vill visa upp något lite mer uppstyrt. I äkta off Brodway-anda så kommer vi som besökare då få avnjuta ett smakprov från en nyskriven musikal (Stalin! i detta fall) och sen ha chansen att ge feedback direkt till upphovsmännen om vi vill. Det enda som krävs av dig är att du lutar dig tillbaka och blir underhållen.

Det kostar givetvis inget extra och ordinarie klubb kommer fortfarande ha sin fulla längd. Tillsammans labbar vi lite ny musikal helt enkelt! Det kommer bli en minst sagt minnesvärd kväll!

På scen: Gunilla Backman, Fredrik Lexfors, Anette Belander, Emil Nyström m.fl.
Vid Pianot: Björn Andersson.

Biljetter: http://kulturhusetstadsteatern.se/Teater/Klara-Soppteater/Pjaser/2015/Club-corner-of-the-sky/