Mälargymnasiet, Heathers

Sista musikalen på Mälargymnasiet i Järfälla 

Föreställningen Musikalen Musikalen är regisserad av Erik Fägerborn och nyskriven av Gunnar Hallberg. Den bygger på vår egen musikalhistoria, våra nuvarande elever och om att förverkliga en dröm. Läs mer om elevernas arbete med musikalen på deras hemsida www.musikalenmusikalen.se Du kan boka din biljett på Tickster.com
och läsa mer här Mälargymnasiet

Kulturama Musikalartistutbildning presenterar årets slutproduktion HEATHERS The Musical

Spelas 3-8 maj 2016 på Kulturama.Vi på Kulturamas Musikalartistutbildning år 2 vill härmed hälsa er varmt välkomna till vår slutproduktion HEATHERS The Musical. Sedan i höstas har vi i musikaltvåan trängts i sångsalar, burit runt på manus och svettats i danssalar. Nu är det hög tid att ni får ta del av vår resa rakt in i premiären av HEATHERS The Musical. Så, håll ögon och öron öppna, tryck på gilla-knappar och dela vårt budskap till just din facebook-krets. Vi finns också att följa på Instagram: heathersmusical2016 Snapchat: heathers.2016 Tiden går. Vi ses snart! /Musikaltvåorna på Kulturama. https://www.facebook.com/heathersmusical

12565433_1533694456959558_939164900730607441_n