Vackra Ni, Bad Girls, Bullets over Broadway

Körmusikal med regnbågsskimmer

I lördags var det premiär för kvinnokören Sapphonias första musikal nånsin. Det är stockholmska Boulevardteatern som satsar på en ”körmusikal” med QX-bekanta kören Sapphonia lagom till sommaren. Vackra Ni är skapad av Hanna Larsson, Johan Lingvall och Frida Mellström och handlar om en baktävling med de perfekta drömmarna och en vardag som blir till smulor. I rollerna syns Åsa Bergh, Caroline Adelly Duvheim, Frida Andréasson och såklart, kvinnokören Sapphonia. Musikalen produceras av Musikteatergruppen Latadana och Kvinnokören Sapphonia tillsammans.

http://www.qx.se/noje/31208/kormusikal-med-regnbagsskimmer

Musikalen Vackra Ni 

Uppträdande på Boulevardteatern med Kvinnokören Sapphonia och tre solister

36 foton, klicka på första fotot för att se resten av albumet!

Fotograf: Maria Thiessen

Musikalen Vackra Ni

Musikal-repveckan del 3 (vlogg)

Här kommer sista filmen (tyvärr några dagar försenad) ifrån när vi hade repvecka inför musikalen Bad Girls som vi satte upp på min skola. Veckan efter denna filmades så hade vi föreställningsvecka med 10 fantastiska föreställningar! Grym bra jobbat klassen och tack till alla som kom och tittade!

Musikal-rep, mösspåtagning & ADELE (Vlogg)

Det känns såååå kul att vi snart har premiär med musikalen Bad Girls, samt att jag snart tar studenten och Adele-konserten var helt fantastisk!

Bullets over Broadway

Och nu tar Göta Lejon sats för nästa premiär. 10 september smäller det. Då är det Europapremiär för Woody Allens Bullets over Broadway. www.gotalejon.se

13315593_1039178796158177_2863403431678303335_n