Les Misérables, Komma ut, The Rocky Horror Picture Show

Disse skal spille hovedrollene i Les Misérables på Folketeateret

Etter et halvt år med omfattende auditionrunder, er valget endelig tatt. Skuespillere, musikalartister, popstjerner, kjente og kjære komikere, har alle kjempet om en plass i ”musikalen over alle musikaler”! Vi har landet på en sterk, spennende og overraskende cast med svært kjente navn, i en vakker blanding av skuespillere, sterke sangere og popartister på en ny arena!

André Søfteland, Hans Marius Hoff Mittet, Håvard Bakke, Karin Park, Haddy Njie, Jenny Langlo, Marion Ravn, Dennis Storhøi, Mariann Hole, Lars Henrik Aarnes, Andreas Hoff, Lasse Vermeli, Thomas Ottersen, Marius Grønsdal, Atle Solberg, Samuel Brandt, Håkon Steinsholt.

http://www.scenekvelder.no/nyheter/2016/10/disse-skal-spille-hovedrollene-i-les-misrables-p-folketeateret

Komma ut

Så himla glädjande att kunna berätta att ni, som har missat att se ”Komma ut” i Stockholm, kommer kunna få en chans att se Oskar Sternulfs HBTQ-monolog GRATIS på Etnografiska museet den 12/11 klockan 15.00.  För att boka, maila: sternulfs@gmail.com så fixar han resten. Välkomna!

The Rocky Horror Picture Show

Time Warp ft. Christina Milian & Reeve Carney

Hot Patootie ft. Adam Lambert

Sweet Transvestite ft. Laverne Cox