Kvinnor på gränsen till nervsammanbrott

”Kvinnor på gränsen till nervsammanbrott” är en komisk musikal som lockar till många skratt.

Föreställningen ges av musikteaterlinjen på Geijerskolan i Ransäter den 6 maj 19.00 och 7 maj 15.00. Biljettpris är 120 kronor/person. Bokning sker via: Telefon: 073-200 39 24
E-mail: geijerbokning@gmail.com

Handling: Madrid 1987. Via telefonsvararen får Pepa Marcos veta att hennes pojkvän Iván har lämnat henne. Hon gör allt för att få tag på honom, men råkar istället komma i kontakt med hans sinnessjuka ex-hustru Lucia och deras son Carlos. Samtidigt har Pepas bästa vän Candela fullt upp med att oroa sig över sin pojkvän som visat sig vara terrorist. När man inte trodde att saker kunde bli mer komplicerade får Pepa reda på ytterligare en sanning om Iván, en sanning som förändrar allt.

Läs mer om saken här