Vårkonsert – Sångföreningen Manhem – Cecilie & Christer Nerfont

Sångföreningen Manhem bjuder in till storslagen VÅRKONSERT i dubbel upplaga

Efter att biljetterna till den populära Julkonserten tog slut drygt en månad i förväg så växte idén fram att bjuda på en gemensam Vårkonsert! För att tillgodose efterfrågan så ges konserten i dubbel upplaga. Söndag 14 maj 16.00 & 19.00. Det blir en kväll med några traditionella vårsånger men också mycket mer!

Utöver Cecilie & Christer och ett 60-tal sångare i tre generationer under ledning av Erik Rynefors så medverkar musikanterna Mirjam Charas, fiol & Per-Arne Pettersson, bas samt Martin Östergren på flygel. Att Martin är tillbaka innebär också ett antal nya arrangemang specialskrivna för Sångföreningen Manhem.

Vårkonsert – Sångföreningen Manhem – Cecilie & Christer Nerfont

Efter att biljetterna till den populära Julkonserten tog slut drygt en månad i förväg så växte idén fram att bjuda på en gemensam Vårkonsert!

Läs mer om saken här