På scen

Scen Österlen ger två sommarmusikaler. Barngruppen spelar Footloose och ungdomarna rockar loss i American Idiot.

http://www.scenosterlen.com/pascen/?utm_campaign=&utm_medium=nb-epost-v24&utm_source=scen-osterlen-2

På scen

SCEN ÖSTERLENS BARNGRUPP spelar i sommar en klassisk och dansant 80-talshistoria, fylld av glädje, passion och välkända hits! Footloose handlar om tonårige Ren, som flyttar till en liten stad där det inte är tillåtet att lyssna på modern musik eller dansa. Och om hur vi låter normer begränsa vårt samhälle och våra egna och andras liv.

SCEN ÖSTERLENS UNGDOMSGRUPP kontrar med en explosiv, känslomässigt engagerande historia, om vrede, kärlek och vänskap. American Idiot är baserad på bandet Green Days storsäljande album med samma namn. Den handlar om ett gäng ungdomar i förorten, deras jakt på identitet och deras möjligheter i ett samhälle där unga människor inte känner sig sedda eller behövda.
Läs mer om saken här