Gunilla Backman sjunger på Kullehusteatern i Gregersboda!

Gunilla Backman sjunger ur sin fantastiska karriär med material från Londons West End där hon spelade i ”Les Miserables” ända till ABBAmusikalen ”Mamma Mia” där hon gjorde huvudrollen, detta blandat med sånger ur hennes bejublade Barbra Streisand konsert. Med sig har hon ackompanjatören Joakim Holgersson. Det blir en stjärnbeströdd kväll med musik från tungviktarna inom musikalvärlden.

Under två sommarkvällar fylls Kullehusteaterns scen på Gregersboda Gård av artister och musik! Gunilla sjunger 8 juli och 12 augusti Göran Engman!

Biljetter säljes i direkt i trädgården på Gregersboda Gård, eller förbokas via Visit Roslagen. 350kr per biljett. Konserterna kan variera i längd, men består alltid av två akter och en paus. Gunilla Backman och Bellman börjar 19.00, medan Göran Engman börjar 18.00.Konserterna är utomhus, vid regn ber vi vår publik ta med sig regnkläder och artisterna kommer då att spela under tak. Parkering finns uppe vid stallet med liten promenadväg ned till spelplatsen. Vid särskilda behov kan bil köras ned till huvudbyggnaden. Biljettbokning via Visit: 0767 – 650 660


Läs mer om saken här