Kramfors musikalfestival 2017 – Kramfors

Kramfors musikalfestival 2017

Det kommer att bli framträdanden av bland andra Rennie Mirro & Karl Dyall, Åsa Lundman, Karolina Furberg, Malin Stenbäck och Emanuel Bagge. Det blir lunchkonserter med alla musikalhits en kan önska sig och succén från Stockholm; klubben Club Corner of the Sky. En open mic där musikalintresserade får komma och sjunga sina favorit-dängor.

Festivalen avslutas med en stor festkonsert med solister, musiker och en stor kör. Leder gör David Saulesco, tonsättare och kördirigent och vid sin sida har han kapellmästare Hans-Olov Furberg. Det kommer att bli många skratt och hög konstnärlig nivå!

Kramfors musikalfestival 2017 – Kramfors

Välkomna till Kramfors, kanske Sveriges, första musikalfestival! Festivalen kommer att erbjuda fortbildning och nätverkande för lärare runt om i landet och bjuda alla som vill på en riktig musikalfrossa i dagarna tre.

Läs mer om saken här