Cats International Tour gånger 4

Cats International Tour gånger 4

Var: Ericsson Globe Arena, Stockholm.

När: 7-8 Oktober 2017

And my memory is fading! Touch me, its so easy to leave me! – Memory, Cats.

När värdens bästa musikals internationella tour kommer till Stockholm är det läge för ett flertal besök och i slutändan blev det 4 sådana tack vare olika omständigheter. Cats är fantastiskt var man än ser den men det är alltid en extra speciell känsla att se Cats på hemma plan.

http://johansmusikalsida.blogspot.se/2017/10/cats-international-tour-ganger-4.html

Läs mer om saken här

Cats Turné 2017

Fantastisk scenografi och dans. Underbara kostymer och musiken är av världsklass. Man ledsnar inte på denna fantastiska musikal och den känns aldrig för gammal eller omodern. Musiken har fina melodier med inslag av jazz och pop. Framträdande är klanderfritt och man tycker till slut att artisterna verkligen är katter. Men det första jag ändå tänker på är faktiskt peruk och mink som har en stor betydelse i föreställningen. Det här är rörande men också underhållande att se och man slukas upp helt av föreställningen och du befinner dig i katternas värld.

https://pascen.se/cats-turne-2017/

Cats – Välproducerat sömnpiller

Cats är musikalen av Andrew Lloyd Webber från 1981 som tycks ha fler än nio liv och spelas ständigt någon stans i välden. För ett par år sedan hade Cats nypremiär i London. Den versionen gick sedan till broadway och är ny ute på världsturné. Denna helga besöktes globen av jamarna.

http://teaterstockholm.se/2017/10/06/cats/