Den sista utav de vuxna rollerna att presenteras är Marge, Petra Nielsen


Den sista utav de vuxna rollerna att presenteras är Marge, Francescas granne som kommer att spelas av ingen mindre än Petra Nielsen!

En utav Sveriges största musikalstjärnor. Under 80- och 90-talet sågs hon i otaliga huvudroller på musikalscenerna i Stockholm, så som Chinateatern, Oscarsteatern och Intiman i musikaler som Cats, Grease, Fame och Cabaret. Till hennes största succéer hör rollen som Roxie Hart i musikalen Chicago, som hon spelade på Oscarsteatern i Stockholm. För den prestationen vann hon Guldmasken för tredje gången och fick även spela rollen både på West End i London och Broadway, New York.

På TV har vi sett henne som polisen Anna Holt och i produktioner som Hassel och Kvinnor emellan. På film känns hon bl.a igen från Polismördaren, Pillertrillaren och Frostbiten. Petra har också medverkat i Melodifestivalen med låten “Tango, tango” och senast sågs hon som Morticia i musikalen “Familjen Addams” i Göteborg.

Läs mer om saken här