ROLLISTAN KLAR för Så som i Himmelen!

ROLLISTAN KLAR för Så som i Himmelen!

Det blir världsstjärnan MALENA ERNMAN som får sjunga ”Gabriellas sång”, Helen Sjöholms minnesvärda låt från filmen Så som i Himmelen, när den blir musikal på Oscars i höst. Michael Nyqvists paradroll går till stjärnskottet med den stora rösten – PHILIP JALMELID. Den överoptimistiska och härligt bullriga cykelhandlaren, i filmen spelad av Lennart Jähkel, kommer göras av folkkäre MORGAN ALLING. Den traditionsbundne prästen gestaltas av skådespelaren och sångaren ANDERS EKBORG, och hans fru Ingrid som frigörs i körens sjungande gemenskap görs av musikalartisten SARA JANGFELDT. CHRISTOPHER WOLLTER gör Per Mobergs minnesvärda roll som hustrumisshandlaren Conny. Och i rollen som levnadsglada Lena, som får Daniel att skratta och älska, ser vi den nya stjärnan TUVA B LARSEN. Föreställningen regisseras av MARKUS VIRTA och övrig ensemble består av RIKARD BJÖRK, LINUS EKLUND ADOLPHSON, KAJSA REINGARDT, THÉRÈSE ANDERSSON LEWIS, KAROLIN FUNKE, JOAKIM JENNEFORS, KRISTIN LIDSTRÖM, MAGNUS LOFTSSON, KLARA NILSSON mfl. En otroligt sångstark ensemble som kommer få framföra FREDRIK KEMPES för dem specialkomponerade musik!

BILJETTSLÄPP 20 februari.
www.showtic.se/himmelen

MusikalNets foto.

Läs mer om saken här