Josephine Betschart är frilansande sångerska, skådespelerska och musikalartist.

Josephine Betschart är frilansande sångerska, skådespelerska och musikalartist. Utbildad på bland annat Kungliga Musikhögskolan och Teaterhögskolan i Stockholm.

Hon har medverkat i föreställningar som Jesus Christ Superstar på Göta Lejon, Rasmus på luffen och Karlsson på taket smyger igen på Oscarsteatern och senast kunde vi se henne som Pippi i familjeföreställningen Pippi Långstrump på de sju haven.

Josephine har varit regiassistent på ett flertal föreställningar och har själv regisserat flera shower och familjeteaterföreställningar. Josephine är konstnärlig ledare för Trosa Sommarteater som hon startade 2016.

I Broarna i Madison County medverkar Josephine i ensemblen och som regiassistent till vår regissör Rikard Bergqvist.

Läs mer om saken här