Mark Parker – skapar magi för musikalen GHOST

Mark Parker – en av världens främsta illusionsdesigners skapar magi för musikalen GHOST

Mark Parker har studerat konsten av magi enda sedan barnsben. Under de senaste 18 åren har han skapat ett yrke från sin expertis av att designa spektakulära illusioner för magiker, scenframträdanden, TV- och liveshower runt om i världen. Idag är han en branschberömd illusionsdesigner som hittills författat tre böcker om skapandet av specialiserade illusioner. Mark Parker grundade sitt företag ”Artful Dodgers” som har en anmärkningsvärd kundkrets med många stora namn såsom Universal Studios, National Geographic Channel, The Sugababes, Canadas Darcy Oake, Lu Chen & Japans Cyril Takayama bland andra.

”Artful Dodgers” är uppkallat efter ficktjuven i filmen Oliver Twist och baserat i Singapore och London. En sammansättning av ett unikt kreativt team som beskriver sig själva somprofessionella berättare. De har alla spetskompetens inom olika områden från TV- film och teaterproduktion. De skapar originella visuella effekter och fascinerande illusioner och den bredd av erfarenhet som teamet innehar leder till att oavsett vilken typ av produktion som ska göras lyckas de alltid leverera toppkvalitet. Allt från skapandet av en enklare effekt för en presentation till sammansättningen av en komplett show. Det är det sistnämnda som Mark Parkers arbete med musikalen GHOST kommer att handla om.

Att arbeta med det begåvade kreativa laget bakom musikalen GHOST har redan varit en givande samarbetserfarenhet, det är en underbar och kreativ möjlighet att lägga till lite extra magi till live-publiken”, säger Mark Parker.

http://artfuldodgers.productions

Läs mer om saken här