Putte i Parken och EuroPride i samarbetePutte i Parken och EuroPride i samarbete. Kick Off för EuroPride 2018 i Kungsträdgården!

Firandet startar i Kungsträdgården den 27 juli med en Kick Off i samarbete med festivalen Putte i Parken.

Nu är det äntligen dags för EuroPride 2018, det ska bli otroligt kul att få starta med en kickoff i Kungsan – och med vilken laguppställning, säger Alf Kjeller, projektledare för EuroPride 2018.

Att Putte i Parken får äran att bjuda på kickoffen till EuroPride är otroligt roligt och Pride står för något väldigt viktigt. Vi är en festival där alla är välkomna och det är dessutom fri entré, så vem som helst som vill kan komma, säger Putte i Parkens festivalgeneral Niclas Lagerstam.

Kickoffen bjuder på en rad härliga artister och en presentation av att det som EuroPride 2018 har att erbjuda. Frida Boisen och Kajsa Mellgren lotsar publiken genom ett scenprogram fullspäckat med artister som Gunilla Backman, Evelina Olsén, Gladys del Pilar, Linda Lampenius, Viktoria Tocca och Sveriges första kvinnliga rockband Plommons.

Pride står för allt som är vackert och behövs med tanke på hur världen ser ut. Alla ska ha rätten att få älska den man vill – att få vara den man vill vara, lägger Evelina Olsén till.

Du är välkommen – whoever you are! http://putteiparken.se/stockholm/artist/europride/

Fullständig Line upp för Putte i Parken ser ni på http://putteiparken.se/stockholm/

Läs mer om saken här

1 svar på ”Putte i Parken och EuroPride i samarbete

Kommentarer är stängda.