Morgan Alling sjukskrivs – ska opereras

Morgan Alling sjukskrivs och ställer in sin medverkan i musikalen ”Så som i himmelen”.
Nu tvingas Morgan Alling till operation efter att ha blivit diagnostiserad med förstorad njure.

– Det är otroligt tråkigt att inte kunna spela men nu måste jag fokusera på att ta det lugnt, säger Morgan Alling i ett pressmeddelande.

Morgan Alling sjukskrivs – ska opereras

Nu går vi ut med nyheten om att Morgan Alling måste genomföra en njuroperation och hans roll som Arne i musikalen Så som i Himmelen ersätts från premiär till november av underbara, begåvade Björn Kjellman. ”Att få medverka i en svensk originalproduktion, som baseras på en Oscars-nominerad filmsuccé, är naturligtvis hedrande”, säger Björn. Vi önskar Morgan all lycka till med operationen och tillfrisknandet och önskar Björn varmt välkommen in i gänget och att kasta sig in i repetitionerna!

Läs mer om saken här